Jobba hos oss

Vi på DBI Provider har ambitiösa tillväxtmål. Den mest avgörande framgångsfaktorn för vår resa är att hitta människor som vill arbeta med oss och som delar vår vision och våra värderingar.

En del av vår vision är att skapa ett partnerägt fullserviceföretag inom verksamhetsstyrning, BI och beslutsstöd. En nyckel i detta tror vi är att skapa möjlighet till delägarskap för de människor som vill vara med på en långsiktig, framgångsrik resa.

Arbetsglädje, ärlighet, respekt och frihet under ansvar är viktiga honnörsord som präglar våra värderingar. Vi tror på en utvecklande miljö men också att det är minst lika viktigt att vilja göra sina kollegor bra, som att fokusera på sin egen utveckling. Att tycka om att arbeta med att ibland går laget före jaget.

Hos oss förväntas du göra 40 bra timmar i veckan, inte mer. Det betyder att vår personalstrategi inkluderar att du i allt väsentligt ska jobba normaltid. På detta sätt får du dels en bra balans mellan jobb och privatliv, dels har du en bättre beredskap de gånger det händer något extra hos kunden som gör att du kan behöva jobba lite övertid. Vi tror att rimlig arbetsbelastning och därigenom pigga konsulter är centralt för att skapa kundvärde – vilket i sin tur bidrar till ökad lönsamhet och tillväxt för DBI.

Låter det intressant och passar något av nedanstående in på dig? Då är du välkommen att höra av dig med en spontanansökan. Skicka in några rader och din CV till jobb@dbiprovider.se så hör vi av oss.

(Är du egen företagare och vill verka som underkonsult till DBI så tar vi också gärna en diskussion)

Vi behöver bli fler koncern-rapporteringskonsulter!

 • Har du praktisk erfarenhet från att arbeta med koncernrapportering i medelstora eller stora koncerner?
 • Har du arbetat med införande av något koncernrapporterings-system eller är detta något du skulle vilja lära dig?
 • Är du en konsultperson eller tror du att du har förmågan i dig?

Hör av dig till oss på DBI Provider om allt eller delar av ovanstående låter intressant!

Vi har dryga 200 st koncernrapporteringskunder och systemmässigt jobbar vi med Unit4 FPM (fd Ocra), ett av marknadens ledande system. Vi är såväl implementatörer som återförsäljare av Unit4 FPM och har under åtta år bedrivit och utvecklat ett framgångsrikt partnerskap med Unit4.

Vi söker dig med rätt driv och energinivå som antingen redan är en klippa på området eller gärna skulle vilja bli det!

DBI är ett ambitiöst konsultbolag som bryr sig om sin personal och vi vill att du ska ha en långsiktig, framgångsrik utveckling hos oss.

Vi vill att du ska ha en bra balans mellan jobb och fritid när du jobbar hos oss och att glädje är en viktig drivkraft för dig i ditt dagliga arbete.

Låter det intressant? Blir du nyfiken? Hör av dig!

DBI Provider söker nya kollegor inom verksamhetsplanering/FP&A

Är du en driven och målinriktad individ med erfarenhet av planering och ekonomisk analys? Hos DBI Provider har vi en spännande möjlighet för dig att ta nästa steg i din karriär inom verksamhetsplanering. Vi har nyligen inlett ett växande partnerskap med Vena Solutions och söker nu efter ekonomer med starka Excel-kunskaper för konsult- och presaleroller inom området

Som en del av vårt team kommer du att arbeta nära våra kunder, och din bas kommer vara vårt kontor i Vasastan. Du kommer också ha möjlighet till distansarbete för att passa din arbetsstil och behov.

Vi erbjuder dig:

En unik möjlighet att arbeta i ett företag med bred erfarenhet och kompetens inom verksamhetsplanering och analys. Du kommer att ha stor frihet att forma din egen utveckling och karriär inom företaget.

Att vara en del av vårt företags tillväxtresa, där vi har spännande planer för framtiden och där du kommer att ha möjlighet att bidra till vår gemensamma framgång.

Beroende på din erfarenhet kan dina arbetsuppgifter omfatta:

 • Planering och ekonomisk analys
 • Implementering och integration av system
 • Design av applikations- och informationsmodeller
 • Testning och utbildning

Vi söker dig som:

Har erfarenhet av verksamhetsplanering och ekonomisk analys. Vi ser gärna att du har starka Excel-kunskaper och att du är en person med hög energi och driv. Vi tror att du är en lagspelare med god social kompetens och att du är redo att ta ansvar och växa tillsammans med oss.

Är du intresserad av att vara med på vår resa? Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att skicka in din ansökan.

Vi söker en BI- konsult!

DBI söker en BI-konsult för att utöka kapaciteten runt vår BI-verksamhet. I dagsläget har vi elva konsulter i projekt med kunder inom verksamhetsstyrning, business intelligence och beslutsstöd. Vi söker nu ytterligare BI-konsulter för att utöka kapaciteten kopplat till Business Intelligence och Analytics.

Du kommer att utgå från kontoret som ligger i fina lokaler i Vasastan, med en blandning av uppdrag hos kund samt möjlighet till distansarbete.

Du erbjuds:

Att få in foten på ett bolag med mycket kompetens och med stora möjligheter att påverka din egen utveckling. Det är en självständig och flexibel tjänst där du bestämmer hur du vill lägga upp din tid för att nå så goda resultat så möjligt. Men också att bli en del av ett bolag med stora tillväxtplaner för de närmsta åren och möjligheten att vara med på den resan.

Arbetsuppgifter:

 • Beroende på din tidigare erfarenhet kan följande vara exempel på framtida arbetsuppgifter kopplat till Power BI och beslutsstöd
 • Systemimplementation
 • Systemintegration
 • Applikation-/Informationsmodelldesign
 • Test och utbildning

Vi söker dig som:

Gillar och har arbetat med Power BI. Din personlighet kommer att vara avgörande men vi tror också att du som söker kan ha erfarenhet från exempelvis:

 • Erfarenhet av .net-utveckling och SQL
 • Erfarenhet av datalager och ETL
 • Installation, uppgradering, förvaltning av andra BI-lösningar än Power BI.

Som person önskar vi att du är:

Kundorienterad och kvalitetsmedveten, har god social kompetens och hög energinivå. Gillar att ta eget ansvar men gillar också att jobba och utvecklas tillsammans med andra. Så klart hoppas vi att du vill vara med på en utvecklande tillväxtresa med oss!

Låter det intressant? Blir du nyfiken? Hör av dig!

Ansök spontant!

Roller, erfarenheter och kompetenser som vi alltid är intresserade av:

 • Befintlig roll som management-, applikations- eller teknikkonsult
 • Linjeroll/interim management-uppdrag som CFO, controller, redovisningschef eller motsvarande
 • Praktisk erfarenhet från koncernbokslut och/eller erfarenhet från införande av koncernrapporteringssystem
 • Införande av BI-lösningar
 • Systemförvaltning och drift av BI/CPM-lösningar, gärna i cloudmiljö

Det här är DBI Provider

Med kompetens och expertis inom våra affärsområden koncernrapportering, business intelligence, verksamhetsplanering och interim kan vi erbjuda fler verktyg för ett enklare, bättre och lönsammare företagande. DBI Provider startades 2013 och idag består vår kundlista av mer än 200 stora organisationer. Vi jobbar mot såväl offentliga sidan som noterade och onoterade organisationer.

Bästa tänkbara kvalitet, service och leverans

Kontakta oss idag och boka ett möte för att se hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå er fulla potential! Vårt team kommer att arbeta med dig för att utveckla en plan som är skräddarsydd för dina specifika behov och mål.

Tillsammans kommer vi att skapa en heltäckande strategi för att säkerställa din framgång. Vänta inte – hör av dig nu och ta reda på hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar, hör av dig till Bertil! Vi ser fram emot att höra från er.

Mail: Bertil Sahlberg

Telefon: +46 70 751 95 84

Tack! Ditt meddelande har nu skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickats. Vänligen ring till oss.