Kvalificerad resursförstärkning

Vi matchar dina behov med rätt kompetens. Vi har lång erfarenhet och hjälper både stora och små företag att snabbt få en interimskonsult på plats när din verksamhet behöver.

Formell kompetens

Rätt person på rätt plats. VI matchar din kravbild mot vår pool av konsulter för att hitta rätt.

Fullserviceleverantör

Vi har kompetens och resurser att växla upp om behov finns i samband med interimsuppdraget.

Flexibilitet

Varje företag är unikt. Vi ser till att hitta lösningar baserat på din verksamhet och ditt behov.

Garantier

Vi tar fullt ansvar för leveransen för att säkerhetsställa en trygg rekrytering.

Behov av kvalificerad resursförstärkning?

 • Har någon oväntat sagt upp sig?
 • Planerad föräldraledighet?
 • Frigöra egna resurser för projekt- och utvecklingsarbete?

Skälen för temporär resursförstärkning kan vara många. Ni kanske bara har mycket att göra till följd av ett bolagsförvärv eller en systemimplementering? Behov av extra hjälp under veckan med bokslutbok varje månad eller sammanhängande under längre period?

DBI Provider kan hjälpa er med såväl kortare som längre insatser. 

Vi jobbar med en kombination av egen personal och seniora underkonsulter i denna leverans. DBI Provider tar alltid det fulla ansvaret för leveransen. Vi har en nära relation med våra underkonsulter vilket medför att vi kan matcha såväl kompetens som personlighet mot era krav och förväntningar.

DBI Provider är en fullserviceleverantör inom verksamhetstyrning, BI och beslutsstöd vilket innebär att vi jobbar som både management- och teknikkonsulter inom Finance och IT. Det betyder att vi har kompetens och resurser att växla upp om andra behov dyker upp i samband med interimsuppdraget.

Hur jobbar DBI med Interimtjänster?

BEHOVSMÖTE ➠

KONSULTSÖK ➠

PRESENTATION ➠

AVTAL ➠

GENOMFÖRANDE ➠

AVSLUT!

Vi börjar med att ta fram bakgrund till uppdraget, uppdragets längd vad gäller varaktighet och eventuell önskvärd konsultprofil, formell kompetens och personliga egenskaper.

Vi säkerställer att vår utvalda konsult har rätt kompetens och erfarenhet från liknande uppdrag, och är rätt person för jobbet. Konsulten ska vara tillgänglig under hela uppdraget och vi presenterar vanligtvis två till tre CV:n för uppdragsgivaren i första steget.

Efter överenskommelse arrangerar vi ett möte, där du som kund får möjlighet att träffa konsulten för en presentation och vi tillhandahålla eventuella referenser som kunden önskar.

Vi presenterar avtalsförslag för kunden, där kontrakt upprättas och avtalas på överenskommen tid, självklart med möjlighet till förlängning.

Här vill gärna säkerställa att konsulten får en bra introduktion hos kunden, och vi har även en löpande avstämning mellan konsulten ansvarig hos oss.

När uppdraget är slutfört går vi och kunden genom allt, för att se över så uppdraget utförts på önskat sätt och enligt rätt specifikationer. Slutligen görs en överlämning från konsulten till kunden, vilket säkerställer att uppdraget har avslutats korrekt i alla avseenden.

Roller vi bemannar:

Några exempel på roller vi bemannar:

 • CFO/ekonomichef
 • Koncernredovisningschef/koncernredovisare
 • Business/Financial controller
 • Redovisningschef
 • CIO/IT-chef
 • BI/Data warehouseansvarig
 • Förvaltningsledare BI
 • Projektledning

Det här är DBI Provider

Med kompetens och expertis inom våra affärsområden koncernrapportering, business intelligence, verksamhetsplanering och interim kan vi erbjuda fler verktyg för ett enklare, bättre och lönsammare företagande. DBI Provider startades 2013 och idag består vår kundlista av mer än 200 stora organisationer. Vi jobbar mot såväl offentliga sidan som noterade och onoterade organisationer.

Bästa tänkbara kvalitet, service och leverans

Kontakta oss idag och boka ett möte för att se hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå er fulla potential! Vårt team kommer att arbeta med dig för att utveckla en plan som är skräddarsydd för dina specifika behov och mål. Tillsammans kommer vi att skapa en heltäckande strategi för att säkerställa din framgång. Vänta inte – hör av dig nu och ta reda på hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar? Hör av dig till Bertil! Vi ser fram emot att höra från er.

E-post: Bertil Sahlberg

Telefon: +46 70 751 95 84

Tack! Ditt meddelande har nu skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickats. Vänligen ring till oss.