Mobilanpassade rapporter i Power BI

I augustiversionen av Power BI har funktionen för mobilanpassade rapporter förbättrats.  

Nu kan vi bygga ännu bättre mobilanpassade rapporter till er som ofta är ute på språng eller bara vill ha det viktigaste nära tillhands. 

Med mobillayouten kan vi anpassa innehållet i mobilen till det allra viktigaste i upprätt läge och där ni sedan enkelt kan rotera mobilen för att tillgå samma vy/innehåll som på er dator. 

Vill ni veta mer om just den här funktionen eller kanske andra delar inom Business Intelligence och Power BI är det bara att kontakta oss så berättar vi gärna mer. 

Niklas Lindqvist

Technical BI Consultant

Vill du veta mer?

Vi på DBI Provider vill gärna diskutera denna typ av frågor, så hör gärna av er.

Det här är DBI Provider

Med kompetens och expertis inom våra affärsområden koncernrapportering, business intelligence, verksamhetsplanering och interim kan vi erbjuda fler verktyg för ett enklare, bättre och lönsammare företagande. DBI Provider startades 2013 och idag består vår kundlista av mer än 200 stora organisationer. Vi jobbar mot såväl offentliga sidan som noterade och onoterade organisationer.

Bolagets långsiktiga mål är att skapa ett partnerägt företag med betydande tillväxt organiskt alternativt i kombination med samgåenden /förvärv.

Bästa tänkbara kvalitet, service och leverans

Kontakta oss idag och boka ett möte för att se hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå er fulla potential! Vårt team kommer att arbeta med dig för att utveckla en plan som är skräddarsydd för dina specifika behov och mål. Tillsammans kommer vi att skapa en heltäckande strategi för att säkerställa din framgång. Vänta inte – hör av dig nu och ta reda på hur vi kan hjälpa dig!