Förenkla tillgång till information i Fortnox med rätt verktyg

Nu finns det ett enkelt sätt att hämta och kombinera information från Fortnox med annan information.

Vi har utvecklat en enkel men sofistikerad lösning som automatiskt och snabbt kan hämta information från flera Fortnox-bolag och spara informationen i en lokal databas för vidare bearbetning i Excel eller andra verktyg.

Du slipper logga in i olika Fortnox-bolag, exportera rapporter och klippa och klistra för att få den analys du eller din kund behöver.

Vill du veta mer?

Kontakta mig direkt så berättar jag gärna mer!

Det här är DBI Provider

Med kompetens och expertis inom våra affärsområden koncernrapportering, business intelligence, verksamhetsplanering och interim kan vi erbjuda fler verktyg för ett enklare, bättre och lönsammare företagande. DBI Provider startades 2013 och idag består vår kundlista av mer än 200 stora organisationer. Vi jobbar mot såväl offentliga sidan som noterade och onoterade organisationer.

Bolagets långsiktiga mål är att skapa ett partnerägt företag med betydande tillväxt organiskt alternativt i kombination med samgåenden /förvärv.

Bästa tänkbara kvalitet, service och leverans

Kontakta oss idag och boka ett möte för att se hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå er fulla potential! Vårt team kommer att arbeta med dig för att utveckla en plan som är skräddarsydd för dina specifika behov och mål. Tillsammans kommer vi att skapa en heltäckande strategi för att säkerställa din framgång. Vänta inte – hör av dig nu och ta reda på hur vi kan hjälpa dig!