Digital rapportering enligt ESEF/iXBRL

Från och med bokslut som slutar 2020-12-31 ska bolag med värdepapper noterade på en reglerad marknad lämna viss årsredovisningsinformation även i digitalt format enligt ESMAs regelverk.

DBI har nu inlett ett samarbete kring dessa frågor med Ctrlprint som har en kraftfull lösning för att på ett enkelt sätt skapa den digitala rapportering som krävs.

”Att kunna hjälpa våra noterade koncernrapporteringskunder även med dessa nya regelkrav är prioriterat för DBI och rimmar väl med våra ambitioner att vara en fullserviceleverantör” säger Bertil Sahlberg, VD DBI Provider.

Ctrlprints lösning bygger på inDesign/inCopy och används av många stora organisationer för att producera publika årsredovisningar. I förlängningen planerar vi på DBI även att kunna hjälpa våra kunder med layoutarbete etc kopplat till att producera årsredovisningar.

Vill du veta mer?

Ni kan hitta mer information här eller kontakta mig direkt så berättar jag gärna mer!

Det här är DBI Provider

Med kompetens och expertis inom våra affärsområden koncernrapportering, business intelligence, verksamhetsplanering och interim kan vi erbjuda fler verktyg för ett enklare, bättre och lönsammare företagande. DBI Provider startades 2013 och idag består vår kundlista av mer än 200 stora organisationer. Vi jobbar mot såväl offentliga sidan som noterade och onoterade organisationer.

Bolagets långsiktiga mål är att skapa ett partnerägt företag med betydande tillväxt organiskt alternativt i kombination med samgåenden /förvärv.

Bästa tänkbara kvalitet, service och leverans

Kontakta oss idag och boka ett möte för att se hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå er fulla potential! Vårt team kommer att arbeta med dig för att utveckla en plan som är skräddarsydd för dina specifika behov och mål. Tillsammans kommer vi att skapa en heltäckande strategi för att säkerställa din framgång. Vänta inte – hör av dig nu och ta reda på hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar, hör av dig! Vi ser fram emot att höra från er.

E-post: info@dbiprovider.se

Telefon: +46 8-128 624 00

Tack! Ditt meddelande har nu skickats
Förlåt! Ditt meddelande kunde inte skickats. Vänligen ring till oss.