Användarkonferens Unit4 FPM

En dag fylld av kompetenshöjande och nätverkande aktiviteter under angenäma former!

Den 14 november på Marina Hotell Saltsjökvarn bjöd DBI Provider och Unit4 in till användarkonferens för Unit4 FPM (fd Ocra) i nygammalt format. Utöver roadmap och redovisningsnyheter så handlade mycket om best practice FPM.

Utöver de återkommande ämnena integration, kassaflöde, konsolideringsprocessen och apporteringsmöjligheter så introducerade DBI kombinationen FPM och Power BI kopplat till hållbarhetsrapportering. Inte minst sistnämnda område väckte mycket intresse hos åhörarna.

”Givetvis stort fokus på att ge våra kunder inspel på vad som händer kring produkten. Hur de kan använda lösningen på ett ännu bättre sätt, men kanske ännu viktigare att ses på riktigt en sådan här dag istället för att köra allt i Teams-format.

Att få träffa koncernredovisare, controllers och CFOer etc från andra verksamheter med liknande vardagsproblematik är både givande och kul vilket bevisades på många sätt under dagen och kvällen. Vi är från vårt håll grymt nöjda med konferensen och ser redan fram emot nästa års evenemang.”

Bertil Sahlberg, CEO DBI Provider AB

Under användarkonferensen lanserades även den nya användarföreningen för FPM.

Kvällen avrundades med middag, underhållning av den fantastiska sångerskan/imitatören Maria Möller och välkonsoliderad dans.

Hör gärna av dig om du vill veta mer?

Var du där och har mer frågor? Hör av dig till oss nedan så återkommer vi till dig!

Det här är DBI Provider

Med kompetens och expertis inom våra affärsområden koncernrapportering, business intelligence, verksamhetsplanering och interim kan vi erbjuda fler verktyg för ett enklare, bättre och lönsammare företagande. DBI Provider startades 2013 och idag består vår kundlista av mer än 200 stora organisationer. Vi jobbar mot såväl offentliga sidan som noterade och onoterade organisationer.

Bolagets långsiktiga mål är att skapa ett partnerägt företag med betydande tillväxt organiskt alternativt i kombination med samgåenden /förvärv.

Bästa tänkbara kvalitet, service och leverans

Kontakta oss idag och boka ett möte för att se hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå er fulla potential! Vårt team kommer att arbeta med dig för att utveckla en plan som är skräddarsydd för dina specifika behov och mål.

Tillsammans kommer vi att skapa en heltäckande strategi för att säkerställa din framgång. Vänta inte – hör av dig nu och ta reda på hur vi kan hjälpa dig!