Fenix Advisory och DBI Provider inleder samarbete.

Fenix Advisory och DBI Provider inleder samarbete för att tillsammans förbättra finansiell rapportering för befintliga och nya kunder.

Med DBI:s breda erbjudande inom koncernrapportering, business intelligence och verksamhetsstyrning tillsammans med Fenix Advisorys djupa kunskaper och erfarenhet inom finansiell rapportering enligt IFRS, konsolidering och redovisning kan vi erbjuda våra kunder en smidig och effektiv rapporterings- och uppföljningsprocess som samtidigt möter de höga krav internationella redovisningsregler ställer på koncernernas finansiella rapporter.

För mer info om Fenix Advisory klicka här

Hör gärna av dig om du vill veta mer?

Vill du veta mer och har mer frågor? Hör av dig till oss nedan så återkommer vi till dig!

Det här är DBI Provider

Med kompetens och expertis inom våra affärsområden koncernrapportering, business intelligence, verksamhetsplanering och interim kan vi erbjuda fler verktyg för ett enklare, bättre och lönsammare företagande. DBI Provider startades 2013 och idag består vår kundlista av mer än 200 stora organisationer. Vi jobbar mot såväl offentliga sidan som noterade och onoterade organisationer.

Bästa tänkbara kvalitet, service och leverans

Kontakta oss idag och boka ett möte för att se hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå er fulla potential! Vårt team kommer att arbeta med dig för att utveckla en plan som är skräddarsydd för dina specifika behov och mål.

Tillsammans kommer vi att skapa en heltäckande strategi för att säkerställa din framgång. Vänta inte – hör av dig nu och ta reda på hur vi kan hjälpa dig!